The most wonderful time of the year ??

"It's the most wonderful time of the year"


Ik hou de tel niet meer bij hoeveel keer ik deze quote al op mijn tijdslijn heb zien passeren.

Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken.

En bezin me over de boodschap die ik ook zelf naar buiten wil brengen.


Ga ik mee in de positieve vibe? In de pracht van dit hele gebeuren?


Of richt ik mijn boodschap vooral tot diegenen die het in deze periode heel erg moeilijk hebben?


Ik beslis dat ik niet hoef te kiezen.

Dat het een én-én boodschap mag zijn.

Het ene is niet beter of niet slechter dan het andere.

Ze mogen immers naast elkaar bestaan.


Is het voor jou effectief the most wonderful time of the year? Geweldig! Geniet ervan! Hou je niet in 😇. Celebrate life en alle schoonheid die het leven met zich meebrengt.

❤️

Zijn het voor jou lastige dagen waarop je veel gemis en verdriet voelt? Laat je hoofd dan vooral niet zot maken door al die mooie plaatjes die je tonen hoe je je 'zou moeten' voelen. Alles wat jij voelt mag er zijn. Draag goed zorg voor jezelf. Blijf dicht bij jezelf.

❤️

Of is het voor jou een mix? En kan je er wel van genieten maar word je toch soms nog even - onverwacht - overvallen door een heftige emotie, een traan die naar boven komt of een krop in de keel? Veroordeel jezelf dan niet voor deze 'mindere momenten'. Ik noem het zelfs een "meer moment". Een moment waarop degene die je zo hard mist net weer even bij je mag komen.

❤️

Om maar te zeggen: Maak er een kerst van zoals die voor jou op dit moment het beste voelt. It's all good .En ik wens je ontzettend veel liefs, warmte, licht en kracht toe.

💕
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square