Leven in mogelijkheden in plaats van beperkingen

Hoe wil jij dat jouw leven er gaat uitzien?


De afgelopen 4 dagen was ik in Amsterdam.


Paar weken geleden werd mijn aandacht getrokken naar een event dat op maandag 25/11 in Amsterdam zou doorgaan. Over ondernemen, leiderschap, zichtbaarheid. Leek me super interessant, dus ik schreef me in.

Nadien bedacht ik me dat het ook wel leuk zou zijn om Amsterdam te verkennen aangezien ik daar nog niet eerder was geweest. Ik stelde voor aan mijn man om dat weekend voorafgaand aan het event een citytrip Amsterdam te doen.

Nog eens een dag werken aan mijn business, op verplaatsing, het stond al een hele tijd op mijn verlanglijst. Dus besliste ik om mijn verblijf in Nederland met nog een dag extra te verlengen na het event.


Of hoe een impulsieve beslissing voor een 1-daags event een 4-daagse werk- & reiservaring werd 🙂.


En 't is niet dat het er hier altijd zo aan toe gaat 😉. Maar sinds ik mijn leven totaal anders ben beginnen inrichten n.a.v. mijn ongewilde kinderloosheid sta ik ook veel meer stil bij wat ik belangrijk vind, wat ik wil beleven, welke keuzes ik wil maken.


Persoonlijke ontwikkeling, continu bijleren van de besten in hun vak, tijd spenderen met de mensen van wie ik hou, het zijn zo enkele van die dingen die ik nu veel meer centraal stel in mijn leven.


Leven in mogelijkheden in plaats van in beperkingen.


Welke andere keuzes maak(te) jij al of wil jij nog maken?


P.S. Deze maand heb ik nog 2 plaatsen voor een gratis "I am So Much More"-scan. Tijdens zo'n scan brengen we samen duidelijkheid in: waar jij nu staat t.a.v. je ongewilde kinderloosheid, wat jouw grotere So Much More-story is, en welke stappen jij daarin te nemen hebt. Wetend wat de vorige scans al in beweging hebben gezet bij de vrouwen die je zijn voorgegaan kan ik alleen maar zeggen: don't miss it en schrijf je snel in als je voelt dat jij klaar bent voor jouw volgende stap(pen) naar So Much More 🔥. Stuur mij een "I am So Much More" via pb en dan zorg ik voor de rest. Tot snel!
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square