Dit geeft me opnieuw hoop en perspectief.

Onlangs had ik het met een klant over het rouwproces bij ongewilde kinderloosheid.

Niet bepaald het favoriete onderwerp van mijn klanten tijdens onze trajecten samen (er komen ook nog veel andere en leukere thema's aan bod 🙂). Maar ze beseffen dat het nodig is om hier ook aandacht aan te besteden en bij stil te durven staan. (Een rouwproces dat vast komt te zitten kan immers leiden tot depressie of energieziektes zoals burn-out).


Toch betekent dat niet dat dit enkel zwaar of depri of donker hoeft te zijn als we het daarover hebben. Zo was ik aan deze klant aan het vertellen over het 'helen' bij het rouwproces. Ik geloof immers niet dat het rouwproces bij ongewilde kinderloosheid ooit volledig 'over' zal zijn maar ik geloof wél in het helende aspect bij je rouwproces. Dat de lading eraf is, je hebt het kunnen aanvaarden, je kunt verder met je leven en het verlies heeft jou en je leven op een bepaalde manier ook rijker gemaakt. Vaak wordt alleen gedachte aan het rauwe aspect van rouw. (Wat er uiteraard ook wezenlijk deel van uitmaakt)

En dat kan inderdaad serieus afschrikken om er iets mee te doen. Maar wetende dat er ook nog die andere component bijhoort, het gaf deze vrouw alvast een andere kijk. Er was weer wat ruimte gekomen. Voor hoop en perspectief in haar geval.


❤️P.S. En voor wie toe is aan een volgende stap heb ik nog dit mooie geschenk. Ik heb voor deze maand 5 V.I.P. seats gereserveerd in mijn agenda voor een persoonlijke coachingsessie. Voor wie? Voor vrouwen die ongewild kinderloos zijn en die opnieuw meer vreugde, vervulling, geluk, (zelf)vertrouwen, een positiever zelfbeeld willen hebben.

Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En hoe kom je daar? Dat zijn de vragen waarrond we werken en waar je na afloop van de sessie een antwoord zult op hebben.

Ik heb op dit moment nog 3 plaatsen vrij. My gift to you. Je mag me een pb of mail sturen met de vermelding "VIP seat" als jij er één wilt. Ik neem dan snel contact met je op.❤️

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square