Het begon met een droom en een verlangen. Het eindigde met een leegte en een gemis.


Het begon met een droom en een verlangen.

Het eindigde met een leegte en een gemis.

Niet wetende hoe het ooit zou zijn om voetjes in mijn buik te voelen schoppen om mijn kind onvoorwaardelijk lief te hebben om een kinderkamer in huis in te richten om mijn kind aan de schoolpoort af te zetten om mijn kind te zien opgroeien om 'mama' genoemd te worden.

Er was de vraag of ik ooit wel gelukkig zou kunnen zijn zonder kinderen. Er was de teleurstelling dat mijn lichaam niet kon doen waarvoor het 'dient'. Er was de woede omdat míj dit onrecht werd aangedaan. Er was de angst of dit verdriet mijn hele leven niet zou gaan beheersen en me verbitterd zou maken. Er was het gevoel van eenzaamheid en van er niet bij te kunnen horen. Er was onzekerheid, machteloosheid, onbegrip, ...

Ik ben ongewild kinderloos.

Maar ik voel mij óók meer dan ooit ❤️ So Much More ❤️.

Ik heb gekozen voor een én-én verhaal,

En om het taboe te doorbreken van ongewilde kinderloosheid en het immense verdriet dat ermee gepaard gaat te erkennen.

En om ongewilde kinderloosheid naar een So Much More level te brengen.

Bij mezelf. En bij jou.

Want dát is wat ik echt voel. Dát is waar ik 200% in geloof. Dát is waar ik mij 200% voor inzet bij mijn klanten en waar ik ook jou graag bij help.

Zodat jij je leven weer kunt oppikken, dat je vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken, dat je jezelf niet langer minderwaardig of uitgesloten hoeft te voelen, dat je geluk en plezier en vreugde in je leven kunt toelaten, dat jij erkend wordt voor wie jij bent en voor jouw verhaal.

Want ook zonder kind ben jij van grote betekenis (écht wel!) kan jij doorgeven hoor je erbij mag jij trots zijn op die prachtige persoon die jij bent.

You deserve it.

You are ❤️ So Much More ❤️.

Van harte, Isabelle

P.S. Is dit bericht herkenbaar voor jou? Dan verwelkom ik je graag in mijn So Much More community voor vrouwen die ongewild kinderloos zijn en die een vreugdevol en zinvol leven zonder kinderen willen uitbouwen: https://www.facebook.com/groups/WeAreSoMuchMore/


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square