Tijd voor een volgende (grote 🙂) stap.


De afgelopen 2 jaar heb ik me heel erg ingezet om het taboe van vruchtbaarheidsproblemen en de onvervulde kinderwens te doorbreken. Daar was heel veel nood aan.

Toen ik jaren terug nog zelf volop in mijn eigen proces zat was er bijzonder weinig erkenning of begrip voor het niet-zichtbare stille verdriet van vrouwen en mannen die geen of moeilijk kinderen kunnen krijgen. Ook was er heel weinig aandacht voor niet-medische begeleiding. De emotionele, mentale en sociale impact werd zwaar onderschat.

Ik ben dan ook ontzettend dankbaar om te zien dat er op die vlakken al heel wat veranderd is in de voorbije 2 jaar en dat ik daar zelf ook als coach, als spreker en als schrijver mijn bijdrage mocht en mag aan leveren.

Er is een positieve evolutie op gang, fantastisch om dit te zien ❤️.

We zijn er echter nog niet, bijlange niet. Dus ook in de komende jaren zal ik dit met véél plezier en véél passie verder blijven zetten.

En... het is nu ook tijd voor een nieuwe en volgende stap. En ook daar ben ik mega excited over.

Want achter de schermen heb ik niet alleen stevig gewerkt aan de basis en toekomst van mijn bedrijf en aan mijn dieperliggende missie. Ik heb de afgelopen maanden ook mogen ervaren dat veel vrouwen nu zelf ook klaar zijn om een volgende stap te zetten in hun proces en hun leven.

Ik heb veel vrouwen zonder kinderen gesproken die het beu zijn om te voelen dat er zoveel meer in hen zit dan wat ze nu (kunnen) tonen.

Vrouwen die niet willen weglopen van hun verdriet maar er zich ook niet willen achter verstoppen.

Vrouwen die geen boodschap hebben aan medelijden maar die wel vooruit willen en hún ding willen doen.

Vrouwen die voelen dat ze ook zonder kinderen iets mooi en betekenisvol willen neerzetten in hun leven.

En ook dat maakt mij ontzettend blij.

Want ik geloof er meer dan ooit in dat je als vrouw zonder kind niet aan de zijlijn hoeft te staan maar ook de leiding mag nemen

dat jouw stem even belangrijk is als die van een andere vrouw

dat jouw leven even betekenisvol is

dat ook jij kunt doorgeven op duizend-en-één manieren met giga impact

dat je for sure trots mag zijn op de persoon die je bent

dat jij erbij hoort, altijd,

dat jij er toe doet

er écht toe doet.

Ben jij ook zo'n vrouw die klaar is voor die next big step in haar leven?

Om echt een verschil te gaan maken?

Are you with me?

#ongewildkinderloos #nextstep

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square