Gisteren was het er nog eens


Gisteren was het er nog eens. Dát gevoel.

Een gevoel waar ik tientallen woorden kan voor opsommen, maar waarvoor geen enkel woord voelt als het juiste. Een gevoel waarbij ik kan blijven zoeken naar de trigger die het heeft veroorzaakt, maar geen enkele vind als dé aanwijsbare reden.

Het was er. Ineens. Onverwacht.

Heel even bracht het me van mijn stuk toen in eerste instantie mijn hoofd in actie schoot en 'dit wel even zou proberen analyseren'.

Tot ik meteen daarna weer doorhad waar het nu echt om draait.

En waarin ook de kracht verscholen zit.

Want dit gevoel wil niet 'verklaard' worden.

Het wil gevoeld worden.

Even laten weten dat het er nog is.

En dat het ok is om er te zijn.

Ik verplaatste mijn focus naar mijn gevoel en gaf het mijn liefdevolle aandacht.

En even onverwacht als mijn gevoel gekomen was was het ook alweer verdwenen.

"Het gaat nooit over."

Zo is dat bij verlieservaringen.

En geldt dat voor iedereen.

Ook voor een coach, ja ;-).

P.S.: Als jij op zoek bent naar snelle succesformules om voor eens en altijd komaf te maken met jouw pijn en verdriet met betrekking tot jouw kinderwens, om het in een doosje te steken en nooit meer te moeten onder ogen zien, dan raad ik je bij deze in alle eerlijkheid aan om mijn e-book niét te downloaden. Want dan zou je wel eens teleurgesteld kunnen zijn. Daar geloof ik namelijk niet echt in. Het is maar dat je 't weet ;-).

#kinderloos #gevoelens #boek

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square