Waarom ik zo blij ben dat de Fertiliteitsbeurs er komt


Waarom ik zo blij ben dat de Fertiliteitsbeurs er komt.

We hebben het hier getroffen in onze contreien op vlak van reproductieve gezondheid. Dat vind ik althans. We hebben toegang tot de beste medische zorgen. En onbeperkte toegang tot informatie.

Mijn vertrouwen in de medische begeleiding is dan ook altijd erg groot geweest. En is dat trouwens nog steeds.

Maar gaandeweg besef ik meer en meer dat dit niet de enige weg is.

Toen ik nog in de medische mallemolen zat, had ik allerlei vragen waar ik geen antwoorden op wist. Ik voelde dat er iets ontbrak voor mij. Was er méér dan enkel het medische? Was er meer dat ík kon doen? Waren er andere disciplines, technieken,... die een positieve invloed konden hebben op mijn vruchtbaarheid?

Zo nu en dan hoorde of las ik wel eens iets. Maar het bleef allemaal een ver-van-mijn-bed gegeven. Ik had geen duidelijk zicht op wat er allemaal bestond, en wat dat dan juist inhield. Laat staan dat ik kon inschatten of dat nu wél of niét iets voor mij zou zijn.

Misschien klinkt dit voor jou wel herkenbaar. En heb jij ook diezelfde vragen.

Dan heb ik goed nieuws voor je. En daarom ben ik zo blij dat deze beurs er komt.

> Je krijgt er namelijk een mooi overzicht van complementaire methoden om je vruchtbaarheid te ondersteunen. > Je kunt praten met de standhouders zodat je écht begrijpt op welke manier zij jou kunnen helpen. > En je kunt je een veel beter beeld vormen of dit wel of niet iets voor jou is.

Want uiteraard zijn we allemaal verschillend. En wat voor de ene persoon interessant is kan bij een andere persoon voor een fronsende blik zorgen. En dat is helemaal ok 😄.

Dus waar stonden die praktische details nu ook alweer? Ik zet ze hieronder nog even op een rijtje voor jou zodat je niet verder hoeft te zoeken 😉: Wanneer: 1 oktober, 9u30-17u Waar: Gemeenschapscentrum 't Gasthuis (Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem). Kostprijs: helemaal GRATIS

Tot zondag x

#fertiliteitsbeurs #vruchtbaarheidsproblemen #verminderdvruchtbaar

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square