Nog 3 keer slapen


Nog 3 keer slapen. En dan is hij terug thuis. Twee weken zijn nu niet bepaald lang. Maar toch. Ik heb hem gemist. En geen klein beetje. Ook zonder hem loopt alles hier zijn gangetje hoor. Opstaan, werken, koken (normaal gezien zijn verdienste, maar hey, ik ben niet verhongerd :-) ), boodschappen doen (I admit, dat doet hij anders ook), de was, de strijk, poetsen, plantjes buiten water geven bij deze tropische temperaturen (mét instructieblaadje in de hand, dummy proof), het lukt deze grote meid allemaal. Het werk verdelen is natuurlijk gemakkelijker. Maar dat is niet de reden dat ik hem mis. Ik mis hem, om wie hij is. Mijn man, mijn vriend, mijn coach, mijn steun en toeverlaat. De afgelopen jaren waren pittig. Want een zwaar verlies dragen, dat hakt erin. Hoe je het ook draait of keert. We gingen er elk op onze eigen manier mee om. En op ons eigen tempo. Wat harder of zachter. Wat emotioneler of rationeler. Wat sneller of trager. Wat bozer of gelatener. Samen. Of apart. Het was vaak een oefening in balanceren. Tussen dichtbij zijn, en afstand nemen. Tussen aandacht geven aan elkaar, en aandacht hebben voor ons eigen verdriet. Maar we vonden elkaar steeds weer. Ik ben dankbaar dat hij er is. Ik ben dankbaar om wie hij is.

#kinderloos #partner

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square