Waarom ik doe wat ik doe


*** Waarom ik doe wat ik doe? ***

Omdat een kinderwens zo bijzonder mooi is, zo kostbaar en tegelijk kwetsbaar. Het is één van de grootste, de sterkste, de meest wezenlijke verlangens die we in ons leven kunnen hebben. Zo universeel maar o zo persoonlijk en individueel. Het begin van een levenslange reis met een nieuwe reisgezel. Een reis die we in gedachten al hebben uitgestippeld.

Ja, ik wil de wereld een stukje mooier maken. Want een kinderwens die (nog) niet vervuld is kan voelen als een zwarte schaduw die je tijdens je reis vergezelt. Ik help je op weg, opdat de schaduw minder zwart wordt, opdat de schaduw niet continu aanwezig is, opdat je de aanwezigheid van je schaduw leert aanvaarden en omarmen, opdat je ook in je schaduw jezelf kunt terugvinden.

Ja, ik wil de wereld een stukje mooier maken. Want een kinderwens die (nog) niet vervuld is kan voelen als een reis die niet de jouwe is. Ik help je op weg, zodat je deze nieuwe weg leert ontdekken, zodat je de nieuwe verkeersregels en verkeersborden begrijpt, zodat je weet welke richtingen je kunt uitgaan, zodat je alle info hebt om zelf te beslissen welke richting je wilt uitgaan, zodat je halt houdt aan de kruispunten, zodat je meer rust, vertrouwen en zelfvertrouwen hebt op je nieuwe reis.

Ja, ik wil de wereld een stukje mooier maken. Want niet enkel in onze eindbestemming ligt het geluk, maar ook op de weg ernaartoe.

#mijnmissie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square