Ik kan het niet helpen


Ik kan het niet helpen. Maar de laatste dagen ben ik een beetje aan het zweven.

Niet in de zin van 'het hoog in mijnen bol hebben'. Maar wel zweven vanuit een oprecht gevoel van vertrouwen en dankbaarheid. Ik geef toe, het klinkt een beetje wollig, maar het is simpelweg de waarheid.

Want dit had ik niet voor mogelijk gehouden. Wauw.

Al die mooie initiatieven de afgelopen weken, in België én Nederland, om wensouders de aandacht te geven die ze zo verdienen. En om het taboe dat nog heerst rondom de onvervulde kinderwens te doorbreken.

Ik denk aan wensouderdag, de Vlaamse kinderwensweek, de dag van de kinderwens, wensballonnen oplaten, de slotdag van de kinderwensweek, de initiatieven van de kinderwensconsulenten, ..., en alle andere mooie acties die ik nog vergeten ben.

Het heeft gelééfd! Ik heb het gevoeld. Ik heb het gezien. Er is een beweging in gang gezet, een positieve evolutie. Daar kan ik alleen maar dankbaar om zijn.

En ik heb vertrouwen in de toekomst. Dat wensouders nog beter bijgestaan zullen worden in hun zware traject, o.a. door de kinderwensconsulenten. En dat onze maatschappij zich meer bewust wordt van de impact die een onvervulde kinderwens met zich meebrengt.

Een hele dikke merci aan iedereen die zich hiervoor ingezet heeft. Of het nu is door een grote actie op touw te zetten, of door een facebookbericht te posten of te delen. Ik ben je dankbaar!

#samensterk

#taboedoorbreken #dagvandekinderwens #wensouderdag

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square