Mijn verhaal in Flair


Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd met de vraag of ik bereid was mijn verhaal te vertellen voor een reportage in Flair. Gezocht: vrouwen die hun leven een nieuwe, positieve wending geven na een onvervulde kinderwens. Ik heb er eventjes over nagedacht, maar niet lang. Ja, dat wil ik! Mijn grote motivatie? Het thema rond een (voorlopig) onvervulde kinderwens uit de taboesfeer halen. En mensen bereiken voor wie dit verhaal herkenbaar is, om hen te laten weten dat ze er niet alleen voor staan!

Met dank aan Barbara De Coninck en Tim De Backer!

PS: Het artikel kan je ook vinden op de facebookpagina van kinderwenswijzer

#Flair #mijnverhaal #onvervulde #kinderwens #kinderwenswijzer

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square