Zoeken
  • Isabelle

Mijn sinterklaasbrief


Dag Sinterklaas,

Ik heb lang getwijfeld of ik u wel een brief zou (durven) sturen. Want u krijgt er al zoveel. En ik ben geen kind meer. Dus is dat dan nog wel gepast?

Maar ik waag het erop. Want een klein stemmetje in mij zegt dat een goedheilig man als u mijn brief wel zult lezen en misschien ook wel zult begrijpen.

Voor mij geen nieuwe barbiepop (die ben ik al een hele tijd ontgroeid ;-) ), geen fancy smartphone (met mijn bescheiden toestel ben ik best tevreden) of geen auto (de inspanning per fiets doet me deugd).

Neen, ik schrijf deze brief niet voor mezelf. Ik schrijf hem in naam van de vele ouders die aan het wachten zijn op een kindje.

Mocht u eraan twijfelen (omdat u geen brief hebt gekregen van hen): ze zijn u niet vergeten! Integendeel, zij denken net heel veel aan u. En ze zijn zich heel goed bewust van uw hoogdagen.

Ik weet dat ze niets liever willen dan u een brief schrijven, een schoentje zetten, hoopvol uitkijken naar uw komst, feest vieren, cadeautjes uitpakken en nog zo veel meer. Maar dat is nu net het moeilijke. Zij willen dit samen doen met hun kindje. Een kindje dat er nu nog niet is.

Ik weet dat u er niet kunt voor zorgen dat ze zwanger zullen worden. (Dat zou trouwens een beetje vreemd zijn om aan u te vragen.) En materiële zaken ga ik ook niet in hun plaats vragen, want ik weet dat dat nu niet het belangrijkste is.

Maar er zijn zoveel andere dingen die waardevol zijn voor hen. Een luisterend oor, een welgemeende "hoe gaat het nu écht met jou?" of "deze periode moet wel zwaar zijn voor jou?", een dikke knuffel, een bemoedigend woord, liefdevolle aandacht, erkenning voor hun verdriet,...

Dus liefste sinterklaas, als u binnen enkele dagen uw ronde doet, neemt u dan ook even de tijd voor die wensouders aub?

Van harte bedankt en met warme groeten,

Isabelle

#sinterklaasbrief #wensouder #wachtenopeenkindje

0 keer bekeken

© 2016-2020 by Isabelle Ryckaert

Isabelle Ryckaert

Kinderwensbegeleiding

Tel: 0493/51.26.40

  • Facebook Clean Grey

BTW BE0663.616.194